Bespaar tot 1.000 euro per jaar

Meer dan 1 miljoen Nederlandse huishoudens besparen met hun zonnepanelen jaarlijks 500 tot 1.000 euro op hun energierekening.  Zonnestroom is goed voor de planeet én voor je portemonnee.  Doe ook mee en start nu met besparen.

DENIM Solar zonnepanelen staan garant voor zeer goede prestaties en een lange levensduur, je krijgt er tot 25 jaar garantie op. Laat je DENIM Solar zonnepanelen installeren door één van de partners van DENIM Solar: dan liggen ze gegarandeerd goed. 

Kies je voor DENIM Solar, dan kies je voor zekerheid.

plan een adviesgesprek

Of lees meer over investeren in zonnepanelen, de Nederlandse salderingsregeling en de premieregeling in België.

DENIM Solar zonnepanelen

DENIM Solar is een Nederlands merk dat staat voor zekerheid. DENIM Solar zonnepanelen staan garant voor een lange levensduur, tot wel 25 jaar garantie en zeer goede prestaties tijdens de gehele levensduur van de panelen.

Met zonnepanelen van DENIM, geïnstalleerd door één van de partners van DENIM Solar kies je voor de expertise van de beste installateurs en service.

  • DENIM biedt uitstekende garanties, tot wel 25 jaar
  • DENIM panelen zijn uitvoerig getest op kwaliteit en duurzaamheid
  • DENIM wordt gemonteerd door betrouwbare installateurs

 

plan een adviesgesprek

Of bekijk ons assortiment zonnepanelen

DENIM Solar partners

DENIM Solar werkt samen met ervaren en professionele installateurs in heel Nederland en België. DENIM Solar partners zijn technici die honderden installaties hebben uitgevoerd op uiteenlopende daken. Steile daken, platte daken, monumentale panden, schuren; ze weten de weg op elk dak.

DENIM zonnepanelen van onze installatiepartners bieden de mogelijkheid tot 25 jaar garantie. Daarnaast garandeert de installateur de kwaliteit van het installatiewerk.

BEKIJK DE DENIM SOLAR PARTNERS

DENIM op jouw dak

Onze DENIM Solar Partners plaatsen dagelijks DENIM installaties op verschillende daken. Wil jij ook DENIM met maar liefst 25 jaar garantie op jouw dak?
Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze DENIM Solar Partners.

DENIM bij Anna en Daan

Anna en Daan de Vries uit Halsteren hebben ook voor DENIM zonnepanelen gekozen. Zij hebben zojuist DENIM zonnepanelen met 25 jaar garantie laten installeren. De zwarte panelen geven een mooi aanzicht op het zwarte dak

DENIM op de Carrefour

Op het dak van de Carrefour in Sint-Truiden & Diepenbeek heeft onze DENIM Solar Partner Intelligent Wonen DENIM zonnepanelen van 330 Wp geplaatst.

MAAK VRIJBLIJVEND EEN AFSPRAAK

Of bekijk ons assortiment zonnepanelen