Het Nederlandse merk DENIM Solar biedt een hoogwaardige productlijn zonnepanelen, exclusief verkrijgbaar bij Solarclarity. DENIM Solar bestaat sinds 2014 en heeft al ruim 40.000 huishoudens van panelen voorzien.

  PLan een adviesgesprek    Word denim solar partner

 

Ben je op zoek naar zonnepanelen op je eigen dak? Plan dan een afspraak met één van onze DENIM Solar Partners.

 

KWALITEIT

DENIM Solar zonnepanelen staan garant voor een lange levensduur, uitstekende garanties en gebruiksgemak in combinatie met optimale prestaties gedurende de gehele levensduur van het product.

DENIM zonnepanelen zijn uitvoerig getest op kwaliteit en alle modellen zijn voorzien van een keurmerk.
Al dat testen biedt de garantie dat DENIM zonnepanelen zeer goed presteren tijdens hun hele levensduur; minimaal 25 jaar lang.

DENIM Solar werkt alleen samen met gerenommeerde fabrieken. Een DENIM paneel voldoet altijd geheel aan de EU-kwaliteitseisen. Alle zonnepanelen van DENIM Solar zijn opgenomen in BCRG-lijst en voorzien van een keurmerk.

Door de hoge mate van kwaliteit, een aantrekkelijk prijsniveau en de goede garantievoorwaarden, waarborgt DENIM een goede opbrengst van  zonnestroom over de gehele levensduur van een PV installatie. Het kwaliteitsaspect komt verder naar voren in de samenwerking met DENIM Solar Partners: De experts als het gaat om het aanbieden en installeren van DENIM panelen.

UITSTEKENDE GARANTIES

Zonnepanelen van DENIM Solar hebben standaard 15 jaar productgarantie, dit is uit te breiden tot 25 jaar garantie voor erkende DENIM Solar partners. De garantie op de zeer sterke glas/glas panelen van DENIM Solar is maar liefst 35 jaar.

 

WORD DENIM SOLAR PARTNER

Ben je op zoek naar zonnepanelen op je eigen dak? Plan dan een afspraak met één van onze DENIM Solar Partners.

NEDERLANDS MERK

Met zonnepanelen van DENIM kies je voor een Nederlands merk met Nederlandstalige service.

Heb je vragen? Als installateurs kan je met al je vragen terecht bij Solarclarity.

Ben je een consument? Neem dan contact op met een erkende DENIM Solar installateur.

VRAGEN  CONTACT