language

Zo simpel is het.
Over Denim

Solar voor iedereen toegankelijk maken. Dat is sinds dag één onze missie. Denim bewaart daarom al het moeilijke gedoe voor de achterkant. Zodat we jou aan de voorkant simpel van dienst kunnen zijn met solarproducten van hoge kwaliteit. Altijd in gewonemensentaal. Want als je iets niet eenvoudig kunt uitleggen, snap je het zelf niet. Dat begint bij kennis en expertise.

Alhoewel we als Denim vanaf 2014 een eigen gezicht hebben, bestaan we stiekem al sinds 2008 als onderdeel van de Solarclarity Group. Die ervaring en kennis komen samen in onze betrouwbare solarproducten waarmee we inmiddels al meer dan 50.000 huishoudens van een stralend dak hebben voorzien. Onze Denim partners spelen daarin een grote rol. Ze zijn niet alleen zorgvuldig geselecteerd, ze hebben net als wij hart voor solar en de bijdrage die dit levert op weg naar een energieneutrale planeet.


Zonnepanelen regelen? Snel gefixt
Hoe simpel is het dan eigenlijk? Plantje water geven, eitje bakken, een schroef in de muur boren, die alledaagse eenvoud, daar ga je toch van stralen? Kijk zelf maar!

play video
Play icon