language

Zo simpel is het.
Denim garantie

Gewoon goed geregeld.

Je hebt geïnvesteerd in een Denim zonne-energiesysteem. Simpel geregeld. Maar hoe zit dat nou met die garantie? We leggen het je uit.

Onze Denim panelen zijn super sterk en gaan lang mee. Maar niets is zeker en voor die gevallen biedt Denim garantie. Productgarantie voor defecten van het product, en vermogensgarantie om je opbrengst te garanderen. Goed om te weten is dat het Nederlandse Denim al sinds 2008 bestaat, als onderdeel van de Solarclarity Group. De grootste online PV distributeur van Europa. Geen zorgen dus, bij Denim is ook je garantie goed geregeld.

25 of 35 jaar productgarantie

Bij welke Denim installateur je ook bestelt, je krijgt altijd 25 jaar productgarantie. Heb je glas glas panelen? Dan is de productgarantie zelfs 35 jaar.

Waarom? Onze glas glas panelen zijn extra goed beschermd tegen weersinvloeden en zijn, door hun dubbele glas-laag, ook éxtra stevig.

De productgarantie is van toepassing op defecten aan het product. Loop je hier tegen aan dan kun je terecht bij de installateur die het systeem heeft geplaatst. Wij zorgen er samen met jouw installateur voor dat het probleem wordt opgelost. Installateur onbekend? Dan kun je rechtstreeks bij ons aankloppen.

 

Vanaf 25 jaar vermogensgarantie

Je zonnepaneel werkt hard. Net als bij elk ander elektrisch product neemt het vermogen van je zonnepaneel langzaam af door bijvoorbeeld regen en UV-straling. Geen paniek. Dit gaat héél geleidelijk. Zelfs zo geleidelijk dat wij je een enorm lange vermogensgarantie bieden.

All black stars
We garanderen dat je zonnepaneel na 25 jaar nog minimaal 84,8% vermogen oplevert.
* de All black star 330 heeft een resterend vermogen van 80% na 25 jaar.

Black & white family
We garanderen dat je zonnepaneel na 25 jaar nog minimaal 84,8% vermogen oplevert.

Keep it glassy
We garanderen dat je zonnepaneel na 35 jaar nog minimaal 81% vermogen oplevert.

 

Weten hoeveel Denim zonnepanelen er op jouw dak passen?

Start de Denim calculator en laat je verrassen.