DENIM introduceert het DENIM Solar partner programma

Speciaal voor DENIM Solar installateurs introduceren wij het ‘DENIM Solar partner programma’. Een loyaliteitsprogramma exclusief voor DENIM Solar installateurs. Je profiteert als gecertificeerd DENIM Solar partner van extra zekerheid en support. Wij bieden je een verhoogde fabrieksgarantie tot 25 jaar en ondersteunen jouw bedrijf om een verhoogde omzet te realiseren. Vergroot de zichtbaarheid van jouw bedrijf met het DENIM Solar support pakket en maak bijvoorbeeld gebruik van het exclusieve DENIM Solar partner logo.

Read More

BURGEMEESTER NEEMT DENIM PV-SYSTEEM ZANDBERGEN IN GEBRUIK

‘Af en toe komt er in onze gemeente een pareltje voorbij op het gebied van energietransitie. Uw zonnepanelenproject is er zo één.’ Dat zei de burgemeester van Gooise Meren Han ter Heegde 21 november tegen de bewoners van serviceflat Zandbergen in Naarden. Daar wonen 70 mensen met een gemiddelde leeftijd van 77 jaar.

Solarclarity Projects legt DENIM solar zonnepanelen
In de recreatieruimte van Zandbergen namen Ter Heegde en wethouder Duurzaamheid Barbara Boudewijnse met een symbolische handeling het PV-systeem op het dak in gebruik. Onder regie van Solarclarity Projects zijn daar 230 DENIM panelen gelegd.

Read More

WAT BETEKENT DE KLIMAAT- EN ENERGIEVERKENNING 2019 VOOR INSTALLATEURS?

Minister Wiebes publiceerde 1 november de Klimaat- en Energieverkenning 2019 (KEV), waarin de effecten van het energie- en klimaatbeleid van de overheid onder de loep worden genomen. Wat zijn de highlights voor de solar branche uit dit 242 pagina’s tellende document?

Groeiverwachting
Het gaat goed met het geïnstalleerde vermogen aan zonnepanelen. De verwachting is dat PV-systemen volgend jaar in Nederland 9000 megawatt opwekken, tegen 4400 megawatt eind 2018. In 2030 is dat volgens de KEV 27.000 megawatt.

Read More

Bosch installeert 2145 DENIM SOLAR panelen in Waalwijk

Een gigantisch mooie klus, zegt Arno van den Bosch. ‘Ik heb nog nooit zoveel panelen in één keer weggelegd.’ Op het dak van het nieuwe bedrijfspand van bandenspecialist Magna Tyres in Waalwijk installeert onze klant Elektrotechnisch en Service Bureau Bosch deze maand 2.145 Denim Solar zonnepanelen.

Het is nog maar het begin: op het dak van 300 bij 300 meter wil Magna Tyres volgend jaar 12.000 zonnepanelen hebben. Bosch koos meteen voor ons huismerk Denim Solar. ‘Ik werk eigenlijk alleen maar met Denim. Ik ben fan: nooit storing, nooit kleurproblemen. Ze gaan niet uit zichzelf stuk, maar als er dan toch wat is, kan ik ze zo omruilen.’

We’ll keep you posted over de voortgang van dit project.

DENIM op de beurs Solar Solutions – 21 & 22 maart

Bezoek DENIM Solar op de stand van Solarclarity op 21 & 22 maart 2018. Dit is de grootste zonne-energie beurs van de Benelux: Solar Solutions!

Solar Solutions is de ideale ontmoetingsplek voor beslissers van installatiebedrijven, bouwbedrijven, de energiesector, woning- en gebouwbeheerders, (semi) overheid en architecten. Op de stand van Solarclarity vindt u de laatste innovaties met betrekking tot zonne-energie,  energieopslag, laadsystemen en onze ondersteuning bij duurzame projecten.

Gratis toegangskaarten bestellen?

Klik hier om gratis toegangskaarten te bestellen. De invitatiecode is 18ticket653.

Tot 21 & 22 maart.

DENIM op de beurs InterSOLUTION in Gent

Op 17 & 18 januari 2018 stond  DENIM Solar op de stand van Solarclarity op de InterSOLUTION in Gent. InterSOLUTION is de internationale vakbeurs van België op het gebied van zonne-energie en aanverwante artikelen. In totaal heeft het 2.348 bezoekers getrokken (Bron Solar Magazine).

DENIM Solar presenteerde hier het nieuwe portfolio van DENIM.

Tevens gaf Solarclarity u een kijkje in het eerste Energy Management Experience Center van Nederland waar diverse batterijtechnieken en toepassingen worden ontwikkeld, getoond en getest om de knowhow op het gebied van opslag toegankelijker te maken. DENIM Solar is ook te bekijken in het Energy Management Experience Center. U bent van harte welkom om langs te komen.

Het nieuwste DENIM Solar portfolio wordt onthuld op de Solar Solutions 2017!

SOLAR SOLUTIONS – EXPO HAARLEMMERMEER – 22 & 23 MAART 2017 – STAND C4

Ook dit jaar zal DENIM Solar aanwezig zijn op de Solar Solutions beurs in de EXPO Haarlemmermeer op 22 & 23 maart 2017. Dit is de grootste zonne-energie beurs van de Benelux.

Op de stand wordt het nieuwste DENIM Solar portfolio onthuld! Het nieuwe portfolio zal gepresenteerd worden op de stand van Solarclarity C4.

Wij hopen u te zien op 22 & 23 maart 2017.

DENIM op de beurs SolarSolutions 2015

Op 15 & 16 april 2015 stond DENIM op de Beurs Solar Solutions in de EXPO Haarlemmermeer te Vijfhuizen. SolarSolutions is de grootste internationale solar beurs van de Benelux en deze derde editie was wederom een groot succes. De beurs trok maar liefst 3.865 bezoekers, wat een groei betekende van zo’n 10% t.o.v. het jaar daarvoor.

Read More