In the spotlight 400Wp

De 400 All Black is de opvolger van onze succesvolle 395 All Black, met 144 half cut cells. Het vermogen hebben we verbeterd door van 5 naar 9 busbars te gaan. De busbars zijn smaller waardoor het zonlichtabsorberend oppervlak groter is, wat zorgt voor meer vermogen. De afmetingen van dit paneel zijn 2008x1002x35 mm. De 400 is relatief smal en makkelijk te installeren.

Klik hier voor meer informatie over de DENIM 400Wp.

Even voorstellen: DENIM’s paneelexpert

Robert Jan is DENIM’s paneelexpert. Voor Solarclarity koopt hij al 7 jaar zonnepanelen in. Robert Jan weet zelfs nog dat de blauwe DENIM poly’s van 250 Wp de hotsellers waren. Met veel plezier selecteert Robert Jan met ons team nieuwe modellen voor in de DENIM-collectie en brengt hij kwaliteitsbezoeken aan de DENIM-fabrieken. Ook is hij de vaste anchorman van het Solarclarity Inkoopjournaal, waarin hij installateurs maandelijks kort bijpraat over de ontwikkelingen in de PV-markt. In zijn vrije tijd loopt Robert Jan marathons en voedt hij met zijn gezin hun eigenwijze teckel Teun op.

In the spotlight DENIM 405Wp

Nieuw in ons assortiment: de DENIM 405Wp. Met zijn smalle afmetingen (2008x1002mm) ideaal voor plaatsing op een garage, dakkapel of schuur. Dit model, met een vermogen van maar liefst 405Wp, hebben we in de uitvoering met een witte backsheet.

Klik hier voor meer informatie over de DENIM 405Wp.

Even voorstellen: DENIM Solar accountmanager

Het merk DENIM Solar en het loyaliteitsprogramma voor DENIM installateurs worden steeds populairder. Het DENIM team is daarom per 1 januari uitgebreid met accountmanager Martijn Schulp (35). De afgelopen twee jaar was Martijn accountmanager bij sales.
Waarom hij nu voor DENIM werkt? ‘Ik zie heel veel toekomst in DENIM’, zegt Martijn. ‘Ik wil de DENIM partners mee laten groeien met het merk. Ze helpen om DENIM te verkopen aan de consument. Voor mij is DENIM een mooie overstap, de focus is op groei en mogelijkheden.’
Wil je ook DENIM installateur worden? Check dan https://www.denimsolar.nl/denim-solar-partner/

DENIM Solar komt met loyaliteitsprogramma voor installateurs

Zonnepanelenmerk DENIM Solar heeft iets nieuws: het DENIM Solar-partnerprogramma. Bedoeld voor installateurs die veel met DENIM Solar werken en voor installateurs die de ambitie hebben dat te doen. Vanaf deze week kunnen installateurs zich aansluiten bij ons loyaliteitsprogramma.

Hoe het werkt
Installateurs worden ambassadeur van DENIM, DENIM Solar zet daar extra zekerheid en support tegenover. Voor partners is de standaardgarantie van 15 jaar op DENIM-panelen te verlengen tot 25 jaar. En dat is wat consumenten steeds meer zoeken. Ook profiteren DENIM-partners mee van de consumentgerichte marketing en krijgen ze marketingsupport voor verhoogde zichtbaarheid als installatiebedrijf.

Read More

BURGEMEESTER NEEMT DENIM PV-SYSTEEM ZANDBERGEN IN GEBRUIK

‘Af en toe komt er in onze gemeente een pareltje voorbij op het gebied van energietransitie. Uw zonnepanelenproject is er zo één.’ Dat zei de burgemeester van Gooise Meren Han ter Heegde 21 november tegen de bewoners van serviceflat Zandbergen in Naarden. Daar wonen 70 mensen met een gemiddelde leeftijd van 77 jaar.

Solarclarity Projects legt DENIM solar zonnepanelen
In de recreatieruimte van Zandbergen namen Ter Heegde en wethouder Duurzaamheid Barbara Boudewijnse met een symbolische handeling het PV-systeem op het dak in gebruik. Onder regie van Solarclarity Projects zijn daar 230 DENIM panelen gelegd.

Read More

WAT BETEKENT DE KLIMAAT- EN ENERGIEVERKENNING 2019 VOOR INSTALLATEURS?

Minister Wiebes publiceerde 1 november de Klimaat- en Energieverkenning 2019 (KEV), waarin de effecten van het energie- en klimaatbeleid van de overheid onder de loep worden genomen. Wat zijn de highlights voor de solar branche uit dit 242 pagina’s tellende document?

Groeiverwachting
Het gaat goed met het geïnstalleerde vermogen aan zonnepanelen. De verwachting is dat PV-systemen volgend jaar in Nederland 9000 megawatt opwekken, tegen 4400 megawatt eind 2018. In 2030 is dat volgens de KEV 27.000 megawatt.

Read More

Bosch installeert 2145 DENIM SOLAR panelen in Waalwijk

Een gigantisch mooie klus, zegt Arno van den Bosch. ‘Ik heb nog nooit zoveel panelen in één keer weggelegd.’ Op het dak van het nieuwe bedrijfspand van bandenspecialist Magna Tyres in Waalwijk installeert onze klant Elektrotechnisch en Service Bureau Bosch deze maand 2.145 Denim Solar zonnepanelen.

Het is nog maar het begin: op het dak van 300 bij 300 meter wil Magna Tyres volgend jaar 12.000 zonnepanelen hebben. Bosch koos meteen voor ons huismerk Denim Solar. ‘Ik werk eigenlijk alleen maar met Denim. Ik ben fan: nooit storing, nooit kleurproblemen. Ze gaan niet uit zichzelf stuk, maar als er dan toch wat is, kan ik ze zo omruilen.’

We’ll keep you posted over de voortgang van dit project.

DENIM op de beurs Solar Solutions – 21 & 22 maart

Bezoek DENIM Solar op de stand van Solarclarity op 21 & 22 maart 2018. Dit is de grootste zonne-energie beurs van de Benelux: Solar Solutions!

Solar Solutions is de ideale ontmoetingsplek voor beslissers van installatiebedrijven, bouwbedrijven, de energiesector, woning- en gebouwbeheerders, (semi) overheid en architecten. Op de stand van Solarclarity vindt u de laatste innovaties met betrekking tot zonne-energie,  energieopslag, laadsystemen en onze ondersteuning bij duurzame projecten.

Gratis toegangskaarten bestellen?

Klik hier om gratis toegangskaarten te bestellen. De invitatiecode is 18ticket653.

Tot 21 & 22 maart.

DENIM op de beurs InterSOLUTION in Gent

Op 17 & 18 januari 2018 stond  DENIM Solar op de stand van Solarclarity op de InterSOLUTION in Gent. InterSOLUTION is de internationale vakbeurs van België op het gebied van zonne-energie en aanverwante artikelen. In totaal heeft het 2.348 bezoekers getrokken (Bron Solar Magazine).

DENIM Solar presenteerde hier het nieuwe portfolio van DENIM.

Tevens gaf Solarclarity u een kijkje in het eerste Energy Management Experience Center van Nederland waar diverse batterijtechnieken en toepassingen worden ontwikkeld, getoond en getest om de knowhow op het gebied van opslag toegankelijker te maken. DENIM Solar is ook te bekijken in het Energy Management Experience Center. U bent van harte welkom om langs te komen.

Het nieuwste DENIM Solar portfolio wordt onthuld op de Solar Solutions 2017!

SOLAR SOLUTIONS – EXPO HAARLEMMERMEER – 22 & 23 MAART 2017 – STAND C4

Ook dit jaar zal DENIM Solar aanwezig zijn op de Solar Solutions beurs in de EXPO Haarlemmermeer op 22 & 23 maart 2017. Dit is de grootste zonne-energie beurs van de Benelux.

Op de stand wordt het nieuwste DENIM Solar portfolio onthuld! Het nieuwe portfolio zal gepresenteerd worden op de stand van Solarclarity C4.

Wij hopen u te zien op 22 & 23 maart 2017.