language

Zo simpel is het.
Over Denim

Zonnepanelen worden nogal eens overschaduwd door onnodig veel technische informatie. Gevolg? Jij als consument ziet door de wolken de zon niet meer. Denim houdt het liever simpel. Met betrouwbare producten van hoge kwaliteit.

Solar voor iedereen
toegankelijk maken

Solar voor iedereen toegankelijk maken. Dat is sinds dag één onze missie. Denim bewaart daarom al het moeilijke gedoe voor de achterkant. Zodat we jou aan de voorkant simpel van dienst kunnen zijn met solarproducten van hoge kwaliteit. Altijd in gewonemensentaal. Want als je iets niet eenvoudig kunt uitleggen, snap je het zelf niet. Dat begint bij kennis en expertise. Alhoewel we als Denim vanaf 2014 een eigen gezicht hebben, bestaan we stiekem al sinds 2008 als onderdeel van de Solarclarity Group.

Die ervaring en kennis komen samen in onze betrouwbare solarproducten. Onze installateurs spelen daarin een grote rol. Ze zijn niet alleen zorgvuldig geselecteerd, ze hebben net als wij hart voor solar en de bijdrage die dit levert op weg naar een energieneutrale planeet. En daar gaat iedereen van stralen. Zo simpel is het.

Het team
Robert Jan
i
Inkoper en productmanager Denim
Info
Bijnaam: ‘Don panelli’. Waar je mij voor kunt wakker maken? Denim zonnepanelen natuurlijk. Met meer dan 10 jaar ervaring in de solar kun je hem alles vragen. Naast zonnepanelen ook dol op hardlopen, sushi en teckel Teun.
Renée
i
Head of Denim
Info
Head of Denim en een echte zonaanbidster. Met 10 jaar ervaring in de solar heb ik maar één missie: zonnepanelen toegankelijk maken voor iedereen.
Sabine
i
Graphic Designer
Info
Graphic Designer dus. En wat voor één. Heb je onze reclamecampagnes al zien stralen bij jou in de buurt? Jazeker.. gemaakt door Sabine en haar team.
Rosalie
i
Denim marketeer
Info
Dol op yoga, reizen en hardlopen én op marketing natuurlijk. “De mogelijkheden die Denim biedt als merk vind ik fantastisch. Ik zet mij dan ook graag voor 200% in om Denim te laten groeien'.
Isabelle
i
Denim partner Manager Nederland
Info
Isabelle laat Nederlandse Denim partners stralen. 'Samen werken we aan maar één missie: zonne-energie tot grootste elektriciteitsbron maken'. Naast zonnepanelen ook helemaal verslingerd aan Formule 1.
Sten
i
Denim Partner Manager Zweden
Info
“Zweden vol leggen met Denim zonnepanelen, dat is mijn missie. En we zijn hard op weg. Nog geen Denim installateur? Meld je aan, ik help je graag.”
Jurgen
i
Denim Partner Manager Vlaanderen
Info
Allee! Jurgen helpt onze Vlaamse Denim partners groeien. Dus ben je een Vlaamse installateur maar verkoop je nog geen Denim? Bij Jurgen ben je aan het juiste adres.