Kiest u voor DENIM Solar dan kiest u voor zekerheid.

ZEER HOGE KWALITEIT

ZEER HOGE KWALITEIT

Optimale prestaties
De Denim voldoet aan de hoogste kwaliteitsstandaards. De vele testen die zowel de componenten als de zonnepanelen moeten ondergaan waarborgen deze kwaliteit. Zo bent u zeker van optimale prestaties gedurende de gehele levensduur van het product.

100% EU-PROOF

100% EU-PROOF

Vrij van risico’s
De DENIM zonnepanelen voldoen volledig aan de EU importrichtlijnen en zijn daarmee vrij van importheffing, naheffing en zullen dus ook na 2015 nog garantie-continuïteit hebben. Kortom, een zekere keuze, zonder risico voor u, uw installateur of uw importeur.

GARANTIES

GARANTIES

Betrouwbare guaranties
Voor de 10 jaar fabrieksgarantie en 25 jaar lineaire vermogensgarantie kunt u gewoon bij Solarclarity in Nederland terecht.

NEDERLANDS MERK

NEDERLANDS MERK

Solarclarity uit Weesp
Het hoofdkantoor van DENIM is gevestigd in Nederland. Hierdoor kunt u rekenen op Nederlandse garantieafhandeling en Nederlandse communicatie, begeleiding en services.

STEVIG & ROBUUST

STEVIG & ROBUUST

Degelijk, stevig zonnepaneel
Het dubbelwandige aluminium frame geeft het paneel extra stevigheid. Dit maakt de panelen prima bestand tegen zowel hoge windbelasting als zware sneeuwlast.

STRAK DESIGN

STRAK DESIGN

Mooi afgewerkt, egale kleur
Het geautomatiseerde productieproces en de kleurselectie van de cellen dragen bij aan het strakke design van de Denim zonnepanelen.

De DENIM brochure per post ontvangen?

Stuur ons een e-mail!

E-mail ons!
Downloads Kwaliteit Producten