DENIM SOLAR

Simply working hard

KIEST U VOOR DENIM DAN KIEST U VOOR ZEKERHEID

DENIM Solar is een zonnepanelen productlijn welke met de uiterste zorgvuldigheid is ontworpen volgens de hoogste kwaliteitseisen en met een uitstekende garantie en een high-end uitstraling. Op een DENIM Solar zonne-energiesysteem moet u immers minimaal 25 jaar zorgeloos kunnen vertrouwen.

DENIM PANELEN ZIJN UITGEBREID GETEST

Naast de standaardtesten zijn de DENIM Solar zonnepanelen ook getest op de bestandheid tegen vuur en het PID-effect.

Daarnaast worden alle zonne-panelen meermaals getest op microscopische breuken in de cellen. Tenslotte worden de prestaties van de Denim periodiek door Solarclarity getest bij het Nederlandse testbedrijf Eternal Sun.

KWALITEITSCONTROLE:
EL-TEST

Wij streven altijd naar 100% werkende cellen bij aflevering bij de klant. De DENIM Solar zonnepanelen worden dan ook in de fabriek meerdere malen onderworpen aan een elektroluminescentietest (EL-Test). Deze ELTests helpen om voor het blote oog onzichtbare beschadigingen aan de zonne-cellen uit te sluiten.

PROFESSIONEEL LOGISTIEK PROCES

Een solide verpakking en een professioneel logistiek proces garanderen dat de DENIM Solar zonnepanelen in optimale conditie bij u geleverd worden.

DENIM is een product van Solarclarity. De internationale groothandel gespecialiseerd in hoogwaardige zonnestroom producten. Vanuit haar distributiecentrum nabij Amsterdam belevert zij professionele installateurs in heel Europa en daarbuiten.

Bij Solarclarity  vinden wij dat het rendement van uw zonne-energiesysteem net zo betrouwbaar moet zijn als de zon. Morgen en over pakweg 25 jaar. Daarom ligt onze focus op betrouwbaarheid en op duurzame oplossingen. Technisch en financieel.

Wij zorgen er voor dat onze klanten kunnen werken met de meest betrouwbare producten, van gerenommeerde merken en hebben onze jarenlange internationale ervaring ingezet om  een kwalitatief hoogwaardig, en aantrekkelijk geprijsd huismerk te creëren: De  DENIM lijn.

Garantie:

  • 10 jaar productgarantie
  • 25 jaar lineaire garantie

DOWNLOADS

 

DATASHEET SC R | M290 Glas 

Download button middenblauw

 DATASHEET SC R | M290 & 300

Download button middenblauw

DATASHEET SC R | M270 & 280BB

Download button donkerblauw

DATASHEET SC R | P265WW

Download button middenblauw