Solarclarity onthult nieuw DENIM-zonnepanelenportfolio

Solarclarity presenteert tijdens Solar Solutions een reeks innovaties voor de slimme integratie van zonnestroom, opslag en monitoring. Tevens wordt het nieuwste DENIM Solar portfolio onthuld.

De nieuwste DENIM Solar Mono panelen van 290 en 300 Wattpiek worden gepresenteerd op de beurs Solar Solutions.

Zo zijn onder meer de batterijen van LG Chem, de plug & play AC-Batterijen van Enphase, de laadsystemen van ICU en het energiemanagementsysteem van Maxem te zien. Tevens wordt het nieuwste DENIM Solar portfolio onthuld en wordt het allernieuwste zwarte LG Solar NeON-R zonnepaneel van 355 wattpiek met achterzijdecontactcellen getoond.

Lees hier het bericht in het Solar Magazine

Het nieuwste DENIM Solar portfolio wordt onthuld op de Solar Solutions 2017!

SOLAR SOLUTIONS – EXPO HAARLEMMERMEER – 22 & 23 MAART 2017 – STAND C4

Ook dit jaar zal DENIM Solar aanwezig zijn op de Solar Solutions beurs in de EXPO Haarlemmermeer op 22 & 23 maart 2017. Dit is de grootste zonne-energie beurs van de Benelux.

Op de stand wordt het nieuwste DENIM Solar portfolio onthuld! Het nieuwe portfolio zal gepresenteerd worden op de stand van Solarclarity C4.

Wij hopen u te zien op 22 & 23 maart 2017.

DENIM op de beurs SolarSolutions 2015

Op 15 & 16 april 2015 stond DENIM op de Beurs Solar Solutions in de EXPO Haarlemmermeer te Vijfhuizen. SolarSolutions is de grootste internationale solar beurs van de Benelux en deze derde editie was wederom een groot succes. De beurs trok maar liefst 3.865 bezoekers, wat een groei betekende van zo’n 10% t.o.v. het jaar daarvoor.

Read More